GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόπαλοι 1-1 ΠΑΣ και Πανθρακικός

Αγωνιστικός χώρος και κακές καιρικές συνθήκες δεν δυσκόλεψαν τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν τρόπους να δημιουργήσουν ευκα...


Αγωνιστικός χώρος και κακές καιρικές συνθήκες δεν δυσκόλεψαν τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι γηπεδούχοι έβρισκαν τρόπους να δημιουργήσουν ευκαιρίες –ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- όχι όμως και να σκοράρουν σε αυτές.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μείνουν με τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 απέναντι σε έναν Πανθρακικό ο οποίος, ξεκάθαρα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε είχε σκοπό να φύγει από τα Γιάννινα έστω με έναν βαθμό.
Οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Ίγκορ. Στο 38ο ο Τζημόπουλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Για τέσσερα λεπτά διέκοψε το παιχνίδι ο διαιτητής λόγω έντονης χαλαζόπτωσης.
Το ματς
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο παιχνίδι έχοντας μεγαλύτερη διάθεση να πάρει… κεφάλι στο σκορ και να έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την νίκη. Ωστόσο οι προθέσεις των παικτών των γηπεδούχων, έμεναν… προθέσεις.
Οι παίκτες του Πανθρακικού ήταν εξαιρετικά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, κάλυπταν σωστά χώρους και δεν επέτρεπαν στην ομάδα των Ιωαννίνων να φτάσει στη μεγάλη περιοχή.
Μια δυσλειτουργία για την αμυντική γραμμή του Πανθρακικού στο 6ο λεπτό με τον Πασχαλάκη να διώχνει την μπάλα σε διπλή προσπάθεια του Ακόστα να σκοράρει μετά από εκτέλεση φάουλ που έφερε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού.
Οι φιλοξενούμενοι δεν κινδύνεψαν άλλη στιγμή και μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 26ο λεπτό η μπάλα με μεγάλη δόση τύχης έφτασε στον Ίγκορ στη μεγάλη περιοχή και από εκεί ο άσος της ομάδας της Κομοτηνής έκανε το 1-0.
Στο 35ο λεπτό διαιτητής θα διακόψει την εξέλιξη του αγώνα λόγω έντονης χαλαζόπτωσης. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από τέσσερα λεπτά με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τη διακοπή αυτή και να σκοράρουν μετά από μια αδράνεια της άμυνας του Πανθρακικού.
Στο 38ο λεπτό ο Τζημόπουλος είδε την μπάλα μπροστά του μετά από μια εκτέλεση φάουλ του Ακόστα και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε αγωνιστικά μετά την είσοδο του Τσάβες στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσε αρκετά, έχασε δύο καλές εξαιρετικές ευκαιρίες αλλά τίποτα. Αποκορύφωση η απόκρουση του Πασχαλάκη στο 70ο λεπτό σε σουτ του Ίλιτς μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου 45λέπτου. Έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με τον Πασχαλάκη να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Ακόστα (84’ Γιάκος), Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα (56’ Τσάβες), Κοροβέσης, Λίλα, Ντάσιος, Βίλα.

Στον πάγκο: Αμπάρης, Μπέριος, Τσάβες, Μιχαήλ, Αυγενίκου, Γιάκος, Κρητικός.
Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Εμποου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Ρομέου (90+5 Ζδράβος), Μπεν Σαμπάτ, Ίγκορ (90+2 Σαρακατσάνος), Παπαγεωργίου, Μολίνα (74’ Χασομέρης), Μακρυδημήτρης, Τριανταφύλλου.
Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Καθάριος, Ρίζος, Σεϊντάν, Σαρακατσάνος, Χασομέρης.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Παρά τις προσπάθειες των διαπλεκομένων ΜΜΕ ( καναλιών, εφημερίδων, μεγαλοδημοσιογράφων )και των πολιτικών τζακιών, εκλογικά σαρώνουν τα αντιμνημονιακά κόμματα. Ο Σύριζα φτάνει και ξεπερνά το 30%, ενώ άνω του 10% θα πιάσουν οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ και η Χ.Α ( όπως κι αν κατεβεί στις εκλογές ). Η ΝΔ θα πέσει κάτω από 13%, το Ποτάμι θα ξεφουσκώσει κάτω από το 5-6% ( γιατί δεν έχει καμία θέση για τη φορολογία και τα χαράτσια) και η ΕΛΙΑ δεν θα ξεπεράσει το 3-4%, όπως και η ΔΗΜΑΡ.

    Πάρε κόσμε 50ευρα και δώσε τη ψήφο σου σε αυτούς που σε χρεοκόπησαν. Πούλα τη τιμή και την αξιοπρέπειά σου και τη ψήφο σου. Σε έχουν γδάρει, σου έχουν φάει χιλιάδες ευρώ από τους μισθούς, τις συντάξεις, τα χαράτσια και τώρα σε θεωρούν δική τους "πόρνη" που πουλιέσαι για τα ψίχουλά τους, που θα στα πάρουν πολλαπλά από τους νέους φόρους στα εισοδήματα και στα ακίνητα. Δείξε τους ότι είσαι Ραγιάς και ψήφισε τα κόμματα των αιώνιων κοτζαμπάσηδων ( ΝΔ, ΕΛΙΑ, Ποτάμι ). Δείξε ότι σου αρέσει να σε εξευτελίζουν 4 χρόνια και να σε ψαρεύουν μία μέρα στη κάλπη, για να σε πετάξουν πάλι στο δρόμο. Μας αξίζουν τέτοιοι πολίτες και τέτοιοι Έλληνες ; 400 χρόνια στους Τούρκους,πόσα χρόνια σκλάβοι στα πολιτικά τζάκια της ΝΔ, της ΕΛΙΑΣ και του Ποταμιού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση