GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικήτας Κακλαμάνης: 10.000 ταξί στην Αθήνα θα βάλουν τη φάτσα μου!

Με όχημα τα… ταξί ξεκινά ο Νικήτας Κακλαμάνης την πορεία του προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου για τη θέση του δημάρχο...


Με όχημα τα… ταξί ξεκινά ο Νικήτας Κακλαμάνης την πορεία του προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου για τη θέση του δημάρχου Αθηναίων.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκδήλωση με την οποία ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία, «10.000 ταξί στην πόλη θα βάλουν τη φάτσα μου που θα λέει “Ψηφίστε Νικήτα”» μετά τη συμφωνία με το συνδικάτο των ταξί.
Ο κ. Κακλαμάνης παρουσίασε τις βασικές θέσεις του προγράμματος τους δεσμευόμενος για δημοτικά ιατρεία με πλήρη κάλυψη των ανασφάλιστων δημοτών, αύξηση των καθημερινών συσσιτίων, καλύτερη οργάνωση της καθαριότητας, του φωτισμού στις γειτονίες, της προσβασιμότητας στα πεζοδρόμια, δημιουργία νέων πάρκων και συντήρηση των υπαρχόντων. Επίσης, όπως σημείωσε, θα επιδιώξει τη δημιουργία ενός νέου κλάδου δημοτικής αστυνόμευσης στο πλαίσιο της Ελληνικής Αστυνομίας και θα προσπαθήσει να ξαναγεννηθεί η αστυνόμευση στη γειτονιά.

Δεσμεύθηκε ότι θα απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη τις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες και μίλησε για πρόταση-συμφωνία με την οργάνωση των δανειοληπτών προκειμένου να προστατευθούν όσοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.
Ακόμα, εξήγγειλε απαλλαγή δημοτικών τελών για όσα νέα νοικοκυριά επιστρέψουν ως κάτοικοι στον δήμο και ιδιαιτέρως στις «ερειπωμένες γειτονιές». Και ακόμα, πρόσθεσε, θα ασκήσει πίεση για να δοθούν φοροαπαλλαγές στους επιχειρηματίες που θα επενδύσουν στο ερειπωμένο κέντρο.
Υποστήριξε, ακόμη, ότι θα ασκήσει πιέσεις προς την κυβέρνηση ώστε να κάνει διαπραγμάτευση για μείωση των εξαιρετικά υψηλών τελών του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και κατέστησε σαφές ότι θα επιδιώξει τη δημιουργία ενός νέου αεροδρομίου, χαμηλού κόστους, που θα στηρίξει με ανταγωνιστικές τιμές τον τουρισμό στην πόλη. Όπως εξήγησε, υπάρχει γνωμοδότηση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιτρέπει την κατασκευή μικρότερου αεροδρομίου, το οποίο μπορεί να γίνει στην Ελευσίνα ή στην Τανάγρα.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης επιτέθηκε στον Γιώργο Καμίνη τον οποίο χαρακτήρισε «εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ» λέγοντας πως «η προσπάθεια να μείνει ο κ. Καμίνης στον δήμο Αθηναίων, γιατί είναι ο εκλεκτός του κ. Βενιζέλου, δεν θα περάσει». Και επανέλαβε: «Κύριε Καμίνη, πάμε μαζί μια βόλτα στην Αθήνα. Αντέχετε την πρόκληση; Να δούμε πόσα έργα κάναμε εμείς και πόσα έργα κάνατε εσείς. Να μας δείξετε μόνον ένα δικό σας έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση