GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιερία: Παραπλάνησαν ηλικιωμένο και του έκλεψαν 1.450 ευρώ!

Ακόμη κι από… χρυσάφι να ήταν οι κουβέρτες που θέλησε να αγοράσει ένας ηλικιωμένος σε χωριό της Πιερίας, δεν θα στοίχιζαν τόσο ακριβ...


Ακόμη κι από… χρυσάφι να ήταν οι κουβέρτες που θέλησε να αγοράσει ένας ηλικιωμένος σε χωριό της Πιερίας, δεν θα στοίχιζαν τόσο ακριβά. Οι πλανόδιοι μικροπωλητές που του έκαναν επίδειξη των εμπορευμάτων τους, του άρπαξαν όλες τους τις οικονομίες αλλά δεν πρόλαβαν να τις χαρούν.
Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 25 και 27 χρόνων χτύπησαν την πόρτα του 76χρονου στην κοινότητα Άγιος Δημήτριος, κατάφεραν με την μέθοδο της απασχόλησης να κλέψουν τα 1.450 ευρώ που φύλαγε για ώρα ανάγκης και να φύγουν με ένα Ι.Χ. φορτηγό.
Το θύμα ανακάλυψε γρήγορα ότι τα χρήματά του είχαν κάνει φτερά και κινητοποίησε αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. που περιπολούσαν εκεί κοντά, με αποτέλεσμα οι δράστες να συλληφθούν στην περιοχή Πλατανάκια.
Πάνω τους, όμως, βρέθηκαν μόνο 765 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο και παραπέμφθηκαν για κλοπή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Στο σπίτι μιας 76χρονης γυναίκας στον Άγιο Νικόλαο τρύπωσε αθέατος ένας 24χρονος Βούλγαρος και «βούτηξε» 700 ευρώ και διάφορα έγγραφα, αλλά δεν πρόλαβε να διαφύγει καθώς η ιδιοκτήτρια τον είδε και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Ο δράστης ανακρίνεται στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση