GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μέχρι τα 18 μου δεν με ένοιαζε η εξωτερική μου εμφάνιση»

Για τις αλλαγές που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση, τη σχέση της, αλλά και τα λάθη που έκανε στο παρελθόν στην προσωπική ...

Για τις αλλαγές που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση, τη σχέση της, αλλά και τα λάθη που έκανε στο παρελθόν στην προσωπική της ζωή, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Joy.

«Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου τα τελευταία δυο χρόνια. Πέρασα μια φάση, πριν τρία με τέσσερα περίπου χρόνια-ίσως και παραπάνω, που προσωπικά δεν ήμουν καλά, ενώ στη δουλειά μου πήγαιναν καλά τα πράγματα. Με είχε πιάσει πολύ άγχος με την εξωτερική μου εμφάνιση. Ήθελα να αδυνατίσω, να γυμναστώ… Είχα παραπάνω κιλά, τα οποία τελικά έχασα», ανέφερε η παρουσιάστρια με αφορμή την κριτική που δέχεται για τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

Σημείωσε ακόμη ότι: «Μέχρι τα 18 μου ήμουν ένα κορίτσι που δεν το ένοιαζε καθόλου η εξωτερική του εμφάνιση. Είχα τα κιλά μου, είχα μαύρα μαλλιά, δεν έβγαζα τα φρύδια μου καθόλου. Ήμουν όπως πρέπει να είναι κάθε κορίτσι στην εφηβεία, κατά τη γνώμη μου. Όταν μεγαλώσεις θα βαφτείς, θα φτιαχτείς, θα βάψεις τα μαλλιά σου…».

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε: «Έχουν παρουσιάσει μια εικόνα τα media, πως έχω κάνει κάτι τρομακτικό. Το έχω ξαναπεί, δεν μου άρεσε κάτι πάνω μου και το άλλαξα. Από εκεί και πέρα, έβαψα τα μαλλιά μου, έχασα κιλά, με περιποιήθηκα. (…) Αυτό ήταν όλο. Ίσως κάλυπτα την ανασφάλειά μου μέσα από όλο αυτό. Περνάμε τέτοιες φάσεις οι γυναίκες, την πέρασα αυτή τη φάση. Τώρα δόξα τω Θεώ είμαι καλά».

Όσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια εξομολογήθηκε: «Υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος που δεν ήμουν καλά. Μπορεί να μη βρήκα την ευτυχία από τα 18, τα 20 ή τα 25, αλλά δεν θεωρώ πως ήταν ατυχίες. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να το πω αυτό. Συνέβησαν διάφορες καταστάσεις που με πλήγωσαν πάρα πολύ. Πάρα πολλά πράγματα βγήκαν στη δημοσιότητα και μάλιστα πολύ νωρίς. Δεν το προστάτευσα και ήταν δικό μου λάθος. Υπήρξε ντόρος…».

Τέλος, για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Βρίσκομαι σε μια φάση που είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη. Ζω πραγματικά κάτι όμορφο με τον σύντροφό μου. Όσο βαρύ κι αν ακουστεί αυτό, είναι σαν να έχω ξεχάσει όλα αυτά που πέρασα. Είναι σαν να μην υπήρξαν… Ίσως προετοιμάστηκα για να συναντήσω τον άνθρωπο αυτό με τον οποίο είμαι τώρα. (…) Είχα ένα προαίσθημα από την αρχή πως αυτό θα πάει καλά. Ο σύντροφός μου ήθελε από την πρώτη στιγμή να είμαστε μαζί».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση