GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνείται η Τρόικα τη ρύθμιση 200.000 στεγαστικών δανείων

Αρνείται η Τρόικα τη ρύθμιση 200.000 στεγαστικών δανείων, δικαιούχων του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.)...


Αρνείται η Τρόικα τη ρύθμιση 200.000 στεγαστικών δανείων, δικαιούχων του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.)...

κρατώντας «δέσμια» χιλιάδες νοικοκυριά, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στη μηνιαία υποχρέωση καταβολής της δόσης του δανείου τους.

Οι δικαιούχοι δανειολήπτες του Ο.Ε.Κ. περιμένουν από το περασμένο καλοκαίρι, τη σχετική ρύθμιση - ανάλογη των λοιπών δανειοληπτών στεγαστικών δανείων από Τραπεζικά Ιδρύματα - που θα «ελαφρύνουν» τον μηνιαίο οικογενειακό προϋπολογισμό τους.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως, οι Τράπεζες μόνο αρνητικές δεν είναι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τους δανειστές, για να προχωρήσουν σε ανάλογες των λοιπών στεγαστικών δανείων ρυθμίσεις, χωρίς μάλιστα να χαθεί η επιδότηση του ενοικίου των δικαιούχων δανειοληπτών του Ο.Ε.Κ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας - αρμοδιότητα του οποίου είναι η υποβολή σχετικής νομοθετικής ρύθμισης - σχεδιάζει πλάνο διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους της Τρόικας, με σκοπό την ανακούφιση των χιλιάδων δανειοληπτών του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, το οποίο θα βασίζεται, τόσο στην ανανέωση της ρύθμισης, για τα στεγαστικά δάνεια που χορηγήθηκαν απευθείας από τον Ο.Ε.Κ., όσο και ψήφισης ρύθμισης, για όσους έχουν χρηματοδοτηθεί από Τράπεζες, με επιδότηση επιτοκίου από τον τέως Οργανισμό.
epoli.gr

1 σχόλιο

  1. Γελάει ο κόσμος με τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων, τα στημένα υβριδικά ποταμίσια κόμματα του παλαιοκομματικού συστήματος, με τους διπλούς- τριπλούς υποψηφίους ( έναν επίσημο, ένα ψευτοανεξάρτητο )των κομμάτων της συμφοράς ΝΔ-ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, τη προσπάθεια να φεσώσουν στους Έλληνες ξανά δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ του σάπιου κατεστημένου και των πολιτικών τζακιών που μας χρεοκόπησαν.

    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. ΜΑΥΡΟ στη κάλπη, σε κάθε κάλπη, στη ΝΔ, ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ και ΠΟΤΑΜΙ ( διαπλεκόμενο ). Μόνο έτσι θα λυτρωθούμε τον Μάιο. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να γκρεμίσουμε τα σάπια πολιτικά τζάκια και τους παρατρεχάμενους και τα κομματόσκυλα. Καμία ψήφος σε υποψηφίους που προέρχονται από ΝΔ, ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και ποτάμι... Θα σας πάρει το λαϊκό ποτάμι οργής, καρεκλοκένταυροι της εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση