GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

20.000 κυνηγετικά όπλα στη Ζάκυνθο

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός αδειών για κυνηγετικά όπλα καταγράφεται στη Ζάκυνθο, λόγω του μεγάλου αριθμού των  κατοίκων του νησιού π...


Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός αδειών για κυνηγετικά όπλα καταγράφεται στη Ζάκυνθο, λόγω του μεγάλου αριθμού των  κατοίκων του νησιού που ασχολείται με το κυνήγι και επενδύει πολλά χρήματα για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, στο νησί υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 20.000 κυνηγετικά όπλα για τα οποία έχει εκδοθεί ανάλογος αριθμός αδειών.

Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών κυνηγετικών όπλων έχει ανταποκριθεί στην υποχρέωση να τα δηλώνει και με βάση τα στοιχεία της Αστυνομίας, από το σύνολο των 20.000 αδειών που έχουν εκδοθεί, δεν έχουν ανανεωθεί περίπου οι 1.500.

Ο αριθμός αυτός θεωρείται μάλλον μικρός σε σχέση με τις άδειες που έχουν ανανεωθεί ενώ οι Αστυνομικές αρχές εντοπίζουν το πρόβλημα των αδήλωτων όπλων σε περιπτώσεις θανάτου και κληρονομιάς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση