GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λειτουργία η υποβολή του εντύπου Ε20

Σε παραγωγική λειτουργία έχει τεθεί στο Taxisnet η εφαρμογή για την υποβολή οριστικής δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα (Έντυπο...

Σε παραγωγική λειτουργία έχει τεθεί στο Taxisnet η εφαρμογή για την υποβολή οριστικής δήλωσης αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα (Έντυπο Ε20/TAXIS).

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, η υποβολή των οριστικών δηλώσεων των ανωτέρω αμοιβών άρχισε στις 17 Μαρτίου.

Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας και θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2014.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει διασταύρωση των δηλούμενων ποσών στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος με εκείνα που αναγράφονται στις χορηγούμενες βεβαιώσεις αποδοχών από μισθωτές υπηρεσίες, αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα και εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση