GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρώσεις σε βάρος 21 προσωπικοτήτων στη Ρωσία

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν στο έκτακτο συμβούλιό τους στις Βρυξέλλες σήμερα στην επιβολή κυρώσεω...

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν στο έκτακτο συμβούλιό τους στις Βρυξέλλες σήμερα στην επιβολή κυρώσεων σε βάρος μιας προσωπικοτήτων στη Ρωσία, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας, οι κυρώσεις αυτές αφορούν 21 πρόσωπα και περιλαμβάνουν ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και πάγωμα πόρων. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα ακολουθήσει η επιβολή περισσότερων κυρώσεων τις αμέσως προσεχείς ημέρες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Στην επιβολή κυρώσεων εναντίον μιας «σειράς προσωπικοτήτων» αναφέρθηκε επίσης ευρωπαίος διπλωμάτης που επικαλέστηκε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με ένα μήνυμα Αυστριακού διπλωμάτη μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο, οι ΥΠΕΞ της ΕΕ συμφώνησαν στις κυρώσεις εναντίον των 21 προσώπων εξαιτίας των ρωσικών ενεργειών στη χερσόνησο της Κριμαίας στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Παραμυθια της Χαλιμάς. Μόνο διανοητικά ανεγκέφαλοι πιστεύουν πλέον τις στημένες δημοσκοπήσεις και τα παιχνίδια των διαπλεκομένων ΜΜΕ.

    ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ και ΔΗΜΑΡ θα καταποντιστούν στις κάλπες. Πριν ψηφίσετε, πηγαίνετε στο λογιστή να δείτε πόσα θα πληρώσετε. Κάθε ψήφος στα παραπάνω κόμματα σημαίνει απολύσεις,ανεργία, νέοι φόροι και χαράτσια. Θα σας πάρουν τα πάντα, ακίνητα και καταθέσεις. Ξυπνήστε ! Το Ποτάμι είναι δημιούργημα του σάπιου συστήματος που μας χρεοκόπησε και προσπαθεί να μας ξεγελάσει πάλι. Σάπια ΕΛΙΑ, Σάπιο Ποτάμι, Σάπια ΝΔ, Σάπια ΔΗΜΑΡ... Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο. Μη δώσετε τη ψήφο σας σε υποψήφιους ( επίσημους ή ανεπίσημους ) της ΝΔ, της ΕΛΙΑΣ- ΠΑΣΟΚ και του βοθροποταμιού.

    Απανωτά θα είναι τα χτυπήματα για τους φορολογούμενους στο αμέσως επόμενο διάστημα αφού από φέτος αλλάζει ο τρόπος υποβολής και εκκαθάρισης της φορολογικής δήλωσης, ενώ έρχονται μαζεμένοι και οι φόροι.

    Από φέτος οι φορολογούμενοι θα πρέπει μάλιστα να πληρώσουν μαζεμένους τέσσερις διαφορετικούς φόρους και μάλιστα σε τρεις δόσεις όπως προβλέπεται.

    Ποιοι είναι οι τέσσερις φόροι
    Το μπιλιετάκι της εφορίας, το εκκαθαριστικό δηλαδή θα περιλαμβάνει τέσσερις φόρυς που μέχρι σήμερα τους πληρώναμε σε διαφορετικά διαστήματα.

    Ιδού τι πρέπει να πληρώσουμε:

    Tον φόρο εισοδήματος.

    Tην εισφορά αλληλεγγύης η οποία επιβάλλεται με συντελεστές 1%-4% για όσους απέκτησαν το 2013 ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.

    Tο τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ ή 650 ευρώ που πληρώνουν οι εργαζόμενοι που αμείβονται με «μπλοκάκι», οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι ασκούν ατομικά εμπορική επιχείρηση.

    Tον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για όσους είχαν το 2013 στην κατοχή τους αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, πισίνες και αεροσκάφη.

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=276140&catid=13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εάν ισχύει αυτό που “παίζει” στα εκτός Ελλάδος ΜΜΕ για “πάγωμα βίζας προς χώρες της ΕΕ, δηλαδή τις 28″ για ΟΛΟΥΣ τους Ρώσους πολίτες που μας αφήνει…τουριστικά;

    Ψάξτο σε παρακαλώ, (εξ΄ άλλου ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ή δεν είμαστε και εγώ νομίζω ότι…είμαστε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση