GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

23χρονος εκβίαζε 11χρονη στο Facebook

Στη σύλληψη 23χρονου άνδρα, ο οποίος υποδυόμενος ανήλικες στο Facebook, εκβίαζε 11χρονη να του στείλει φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμ...


Στη σύλληψη 23χρονου άνδρα, ο οποίος υποδυόμενος ανήλικες στο Facebook, εκβίαζε 11χρονη να του στείλει φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο, προχώρησε η Αστυνομία στην Αττική.
Ο πατέρας 11χρονης κατήγγειλε ότι άγνωστο άτομο υποδυόμενο ανήλικα κορίτσια, σε δύο προφίλ στο Facebook, συνομιλούσε με την κόρη του και αφού την έπεισε να του στείλει προσωπικές της φωτογραφίες, στη συνέχεια απαιτούσε -εκβιάζοντας την- να του στείλει και άλλες με γυμνό περιεχόμενο, για να μην δημοσιοποιήσει αυτές που είχε ήδη στη κατοχή του.
Η ανήλικη φοβούμενη τις απειλές, του έστειλε τρεις φωτογραφίες με περιεχόμενο, τις οποίες το άτομο αυτό δημοσιοποίησε σε ένα από τα προφίλ.
Από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 23χρονου ημεδαπού.
Ακολούθησε έρευνα, στο σπίτι του, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μια φορητή συσκευή αποθήκευσης (usb), στα οποία υπήρχαν αποθηκευμένες οι επίμαχες και άλλες φωτογραφίες της ανήλικης καθώς και φωτογραφίες από άλλη ανήλικη κοπέλα.
Παράλληλα από την επιτόπια αυτοψία στον υπολογιστή, ταυτοποιήθηκε ότι είναι ο διαχειριστής των επίμαχων προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Πηγή: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση