GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Μάξιμου Σενετάκη για την 25η Μαρτίου

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για όλους τους Έλληνες ημέρα εθνικής μνήμης και απότισης φόρου τιμής σε όλους εκείνους πο...



Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για όλους τους Έλληνες ημέρα εθνικής μνήμης και απότισης φόρου τιμής σε όλους εκείνους που με ηρωϊσμό και αυταπάρνηση έδωσαν τον υπέρτατο αγώνα για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας.
Το κόστος είναι βαρύ, ωστόσο ο Ελληνικός λαός, που ξέρει να δίνει ασύμμετρες μάχες και να τις κερδίζει, θα πρέπει να υπερβεί και τις σημερινές αντιξοότητες και να επιλέξει τον δρόμο εκείνο που θα οδηγήσει στην ανάκτηση της προόδου και της ανταγωνιστικότητας της χώρας.
Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Η χώρα μας συνεχίζει να αγωνίζεται για να ανακτήσει την αυτοδυναμία και την αξιοπρέπεια της, να εξυγιάνει και να μεταρρυθμίσει την οικονομία της, να αποκτήσει ένα σύγχρονο και λειτουργικό κράτος, να επιτύχει βιώσιμους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, να διασφαλίσει και να ενισχύσει τη θέση της στην Ευρώπη και οφείλουμε να προτάξουμε τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να κερδίσουμε το μεγάλο αυτό στοίχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση