GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Ακόμα και με 3% να χάσει η ΝΔ στις ευρωεκλογές δεν υπάρχει πρόβλημα...

Στο ενδεχόμενο ήττας της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές στάθηκε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με συνέντευξη την οποία παρα...


Στο ενδεχόμενο ήττας της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές στάθηκε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εφημερίδα “Real News”.

O βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το κυβερνών κόμμα θα επικρατήσει στις ευρωεκλογές και θα είναι πρώτη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε ερώτηση που του τίθεται για το ποιά διαφορά θα ήταν διαχειρίσιμη, εφόσον η Συγγρού έρθει δεύτερη, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε:

“Δεν νομίζω ότι μια ήττα με τρεις μονάδες ενός κόμματος στις ευρωεκλογές θα έθετε θέμα πολιτικής νομιμοποίησης. Εγώ δεν βλέπω ανατροπή. Ο ελληνικός λαός δεν θα αυτοκτονήσει”, τόνισε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

1 σχόλιο

  1. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 3%... θΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ. ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΣΟΚ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση