GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε επιφυλακή 3.000 αστυνομικοί ενόψει της παρέλασης

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί και φέτος, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η στρατιωτική παρ...



Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί και φέτος, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, για εκείνη την ημέρα θα επιστρατευτούν 3.000 αστυνομικοί για την αποφυγή επεισοδίων.
Η πρόσβαση στον χώρο της παρέλασης θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ελεύθερα από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και κάτω.
Η πλατεία Συντάγματος θα περικλειστεί από κάγκελα, ενώ θα υπάρχουν και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που θα ελέγχουν την πρόσβαση.
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν και για την μαθητική παρέλαση, τη Δευτέρα, μετά τη λήξη της οκτάμηνης διαθεσιμότητας καθηγητών τεχνικής εκπαίδευσης.

1 σχόλιο

  1. AYTA είναι 3000 μπάτσοι εδώ ,5000 χιλιάδες μπάτσοι εκεί , 7000 χιλιάδες μπάτσοι παρακάτω ...ΓΙΑΤΊ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΘΈΛΕΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ;....ΧΩΡΊΣΑΤΕ ΠΆΛΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΤΟΥΣ ΚΆΝΑΤΕ ΕΧΘΡΟΎΣ ...ΑΥΤΌ ΒΟΛΕΎΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ώστε ΝΑ ΓΑΜΆΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ......ΦΤΟΥ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση