GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3.000 δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Θράκη από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Οι εκστρατείες προσφοράς της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» για το 2014 άρχισαν με πρώτο προορισμό η Θράκη. Παρά τις καιρικές και άλλες α...




Οι εκστρατείες προσφοράς της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» για το 2014 άρχισαν με πρώτο προορισμό η Θράκη. Παρά τις καιρικές και άλλες αντιξοότητες, οι εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» υλοποίησαν το στόχο τους: να προάγουν την Υγεία, αυτό το αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό που ανήκει σε όλους τους ανθρώπους.

Περισσότεροι από 30 εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, αλλά και ιδιώτες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ είναι ομάδα «παντός καιρού», αφού προσαρμόστηκε και ανταποκρίθηκε στις προσφερόμενες υποδομές και ευχαριστούμε όλους που μας βοήθησαν σε αυτό.

Στο χρονικό διάστημα 5-15 Μαρτίου 2014 εξετάστηκαν περισσότερα από 900 παιδιά και 490 ενήλικες και πραγματοποιήθηκαν δωρεάν πάνω από 3.000 Ιατρικές Πράξεις που αφορούν παιδίατρο, παιδοχειρουργό, οφθαλμίατρο, ορθοπεδικό, ακτινολόγο, οδοντίατρο, πνευμονολόγο, ενδοκρινολόγο, παρασκευάστρια, ενώ η ομάδα ειδικών για την Ψυχική Υγεία, συνάντησε και μοιράστηκε τους προβληματισμούς των εφήβων, αλλά και όλων των κατοίκων.

Από αυτές τις εκστρατείες κοινωνικής προσφοράς της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» δεν έλλειψε και το γέλιο, που “μοιράστηκε” απλόχερα σε μικρούς και μεγάλους από το ειδικά διαμορφωμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η πολύπλευρη αυτή προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση