GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίπολη: Έφτασαν τις 33 οι διαρρήξεις της σπείρας Βουλγάρων!

Δεν είχαν αφήσει σπίτι και αποθήκη που να μην «χτυπήσουν» οι τέσσερις Βούλγαροι που είχαν συλληφθεί στην Τρίπολη! Μετά τις πρώτες 22...


Δεν είχαν αφήσει σπίτι και αποθήκη που να μην «χτυπήσουν» οι τέσσερις Βούλγαροι που είχαν συλληφθεί στην Τρίπολη! Μετά τις πρώτες 22 κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας και τις Καρυές Λακωνίας, εξιχνιάστηκαν άλλες ένδεκα!
Ακόμη και μια εκκλησία ήταν μεταξύ των στόχων της σπείρας, που αποτελούνταν από τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 38, 31, 44 και 41 χρόνων και δρούσε από τον Αύγουστο του 2013. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν οι δράστες και αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους στους οποίους αποδόθηκαν. Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Η εξάρθρωση της συμμορίας είχε γίνει στις 2 Ιανουαρίου και στα σπίτια των τεσσάρων συλληφθέντων, οι αστυνομικοί είχαν βρει μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, εργαλείων, ειδών ρουχισμού και οικοσκευής, τροφίμων, αγροτικών προϊόντων, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Στο σπίτι ενός 27χρονου ο οποίος αναζητείται, είχαν βρεθεί και ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και εξάρτημα ρίψης φωτοβολίδων, 13 φωτοβολίδες και 81 φυσίγγια διαφόρων τύπων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση