GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στην Πάτρα για τον ξαφνικό χαμό 36χρονης

«Έφυγε» νωρίς, πάνω στην άνθος της ηλικίας της, έχοντας μια ολόκληρη ζωή μπροστά της και όνειρα που δεν πρόλαβε να χαρεί. Η 36χ...



«Έφυγε» νωρίς, πάνω στην άνθος της ηλικίας της, έχοντας μια ολόκληρη ζωή μπροστά της και όνειρα που δεν πρόλαβε να χαρεί. Η 36χρονη Σοφία Νικολοπούλου από την Εγλυκάδα
Πατρών, άφησε την τελευταία της πνοή, το πρωί του Σαββάτου, εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, φίλους και γνωστούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γνώμη, το κακό έγινε χθες στις 9 το πρωί, όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- η άτυχη Σοφία αισθάνθηκε έντονους πόνους. Οι δικοί της ειδοποίησαν αμέσως το ασθενοφόρο για να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, κάτι που έγινε άμεσα. Οι γιατροί του «Αγ. Ανδρέα» κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή, την διασωλήνωσαν, αλλά δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος της 36χρονης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, οι απαντήσεις θα δοθούν μετά την νεκροψία-νεκροτομή που έχει διαταχτεί για να διαπιστωθούν τ’ ακριβή αίτια.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑ
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 36χρονη Σοφία δεν είναι πλέον στη ζωή. Συντετριμμένοι οι γονείς της, Παναγιώτης (συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος) και Αικατερίνη (συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος), αλλά και η αδελφή της Έφη Νικολοπούλου, η οποία διατηρεί τα τελευταία χρόνια φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην γειτονιά της στην πλατεία Χατζή, στην Εγλυκάδα.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ»
Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη κοπέλα θα πουν συγγενείς και φίλοι, αύριο Δευτέρα, στις 4 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος Πατρών.
xespao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση