GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέο το ζευγάρι που βούτηξε 3χρονο σε καυτό νερό. Ούτε δάκρυ για το παιδί

Απαθής η 19χρονη μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού. Τόσο αυτή όσο και ο 29χρονος σύντροφός της κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι Η 19χρο...


Απαθής η 19χρονη μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού. Τόσο αυτή όσο και ο 29χρονος σύντροφός της κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι
Η 19χρονη μητέρα και ο 29χρονος σύντροφος της, αμφότεροι από τη Βουλγαρία, απολογήθηκαν την Παρασκευή (28/03) και στη συνέχεια, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, το ζευγάρι κατά την απολογία του έπεσε σε αντιφάσεις, ρίχνοντας ο ένας τις ευθύνες στον άλλον ενώ αίσθηση προκάλεσε η απάθεια της 19χρονης, η οποία δεν φάνηκε να πτοείται ιδιαίτερα για το χαμό του παιδιού της. Μάλιστα, κατά την κράτηση τους, το μόνο που ενδιέφερε τόσο τη μητέρα όσο και τον σύντροφό της, ήταν ότι ήταν χωριστά.
Εν τω μεταξύ, στην κατάθεση της η αδερφή του 29χρονου, υποστήριξε ότι το ζευγάρι γνωριζόταν και είχε σχέση μόλις 1,5 μήνα, επισημαίνοντας ότι η 19χρονη είναι έγκυος. Τόνισε, επίσης, ότι είχε αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή ότι η κοπέλα δεν ενδιαφερόταν καθόλου για το παιδί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς", ο 29χρονος ήταν εδώ και καιρό στο "στόχαστρο" της αστυνομίας, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι εξωθούσε την 19χρονη στην πορνεία. Κάτι τέτοιο όμως δεν είχε επιβεβαιωθεί.
Να θυμίσουμε ότι εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, σε βαθμό κακουργήματος.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση