GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκιδική: Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή χαλκού

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, δύο περιπτώσεις... κλοπών υλικού τη...

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, δύο περιπτώσεις... κλοπών υλικού της Δ.Ε.Η. στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής. Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο άτομα 33 και 37 ετών, για κλοπή. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας ακόμη 42χρονος ως συνεργός τους.

Αρχικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17.03.2014, οι προαναφερόμενοι παραβίασαν τον μετασχηματιστή ενός υποσταθμού της Δ.Ε.Η. στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής προκαλώντας φθορές και αφαίρεσαν τα χάλκινα καλώδια, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του 42χρονου.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι έγινε αντιληπτό από περιπολούντες αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής. Πραγματοποιήθηκε αστυνομικό σήμα στάσης στο ανωτέρω όχημα, πλην όμως αυτό δεν συμμορφώθηκε και ακολούθησε καταδίωξη και με τη συνδρομή αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ύστερα από επισταμένη έρευνα το όχημα εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Κάτω Σχολαρίου.
Επίσης, κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, το πρωί της ίδιας ημέρας εντοπίστηκαν στην περιοχή της Καλαμαριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι δύο από τους προαναφερόμενους και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις άνδρες ενέχονται και σε άλλη, ίδια περίπτωση κλοπής σε υποσταθμό της Δ.Ε.Η. στην περιοχή των Συλλάτων Χαλκιδικής, που τελέστηκε επίσης την ίδια ημέρα.

Σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλώδια χαλκού, εργαλεία και λοιπά αντικείμενα, τα οποία σχετίζονται με τις δύο κλοπές.

Τα αφαιρεθέντα καλώδια χαλκού θα αποδοθούν σε αρμόδιο υπάλληλο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., ενώ το προαναφερόμενο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση