GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζημίες 50 εκατ. λιρών ανακοίνωσε η Λίβερπουλ

Τεράστιες ζημίες ανακοίνωσε η Λίβερπουλ στο οικονομικό έτος 2012-13 κάτι που ενδεχομένως να φέρει προβλήματα στο ζήτημα του Financia...


Τεράστιες ζημίες ανακοίνωσε η Λίβερπουλ στο οικονομικό έτος 2012-13 κάτι που ενδεχομένως να φέρει προβλήματα στο ζήτημα του Financial Fair Play της ομάδας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έκανε γνωστά ο βρετανικός σύλλογος η… χασούρα στο περασμένο οικονομικό έτος ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή, περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με τις βρετανικές ιστοσελίδες οι ζημιές αυξήθηκαν κάτι που οφείλεται κυρίως σε νέα συμβόλαια και αγορές παικτών την στιγμή που τα έσοδα από την πώληση είναι σαφώς μικρότερα.
Στη σχετική ενημέρωση της Λίβερπουλ επισημαίνεται ότι θεωρείται ότι υπάρχει καλή οικονομική πρόοδος, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση των εσόδων από διαφημιστικές πηγές.
Ωστόσο δεν γίνεται καθόλου λόγος για το γεγονός ότι οι ζημιές αυτές ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την άδεια από το FFF κάτι που αναφέρουν οι βρετανικές ιστοσελίδες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση