GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τετάρτη η ψηφοφορία για άρση ασυλίας 5 βουλευτών της Χ.Α.

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η άρση ασυλίας των πέντε -ελεύθερων- βουλευτών ...

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η άρση ασυλίας των πέντε -ελεύθερων- βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής έχει ταχθεί υπέρ της άρσης ασυλίας τους.

Ειδικότερα, στην πρώτη αυτή διαδικασία ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας Χρυσαυγιτών Βουλευτών, η Ολομέλεια θα κληθεί να ψηφίσει για την άρση ασυλίας των: Μιχάλη Αρβανίτη, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια, Νίκο Κούζηλο και Δημήτρη Κουκούτση.

Σημειώνεται ότι για την φόρμουλα με την οποία θα κληθούν να "υπερασπιστούν εαυτούς" οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα κληθεί να απαντήσει το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής.

Στην περίπτωση που αυτό αποφανθεί ότι θα πρέπει να κληθούν να μιλήσουν στην Ολομέλεια, αυτό θα γίνει μόνο εφόσον εγκρίνει τη σχετική άδεια ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση