GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

6 στα 10 tablets “τρέχουν” με λογισμικό Android

Το λογισμικό Android κατακτά την παγκόσμια αγορά των υπολογιστών – ταμπλετών. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Gartner, οι πω...


Το λογισμικό Android κατακτά την παγκόσμια αγορά των υπολογιστών – ταμπλετών. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Gartner, οι πωλήσεις υπολογιστών – ταμπλέτων που τρέχουν με λογισμικό Android το 2013 κατέγραψαν αύξηση 68% σε σχέση με πέρυσι.

Έτσι, πλέον, το 62% της παγκόσμιας αγοράς υπολογιστών – ταμπλέτων «τρέχει» με λογισμικό Android.

Συνολικά, κατά την περασμένη χρονιά πωλήθηκαν 195,4 εκατομμύρια υπολογιστές – ταμπλέτες σε όλο τον κόσμο.

Το λογισμικό Android, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε υπολογιστές – ταμπλέτες της νοτιοκορεάτικης εταιρείας Samsung, «μέτρησε» 121 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών.

Αύξηση κατέγραψε και το λογισμικό iOS της Apple καθώς 70,4 εκατομμύρια συσκευές που το χρησιμοποιούν πωλήθηκαν παγκοσμίως το 2013.

Πηγή: www.nooz.gr

1 σχόλιο

  1. "Το Ποτάμι" της Διαπλοκής, του Σημιτανθρώπου, Μπομπολ-ανθρώπου, ΔΟΛ-ανθρώπου και γιουσουφάκι του Ψυχάρη- Στ. Θεοδωράκη, θα είναι άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια της διαπλοκής, μετά το κάζο των "58", να ανακόψει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας πως έτσι θα κόψει τις 50+ έδρες της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ και ο "άνθρωπος της διαπλοκής" Στ. Θεοδωράκης με ένα 4-5%, να συνεργαστεί κυβερνώντας μετά με τον Σαμαρά (επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πολιτικό πτώμα!) ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΑΣ, Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ!!!!!!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ,
    ΓΙΑ ΝΑ "ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση