GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8ο IHF/EHF WOMEN’S CHALLENGE TROPHY 2014 στην Λάρισα

Με μία σεμνή τελετή στο Ε.Α.Κ. Νεάπολης δόθηκε η επίσημη έναρξη, την Τετάρτη το πρωί 26 Μαρτίου, του 8ου IHF/EHF WOMEN’S CHALLE...



Με μία σεμνή τελετή στο Ε.Α.Κ. Νεάπολης δόθηκε η επίσημη έναρξη, την Τετάρτη το πρωί 26 Μαρτίου, του 8ου IHF/EHF WOMEN’S CHALLENGE TROPHY 2014 στην πόλη της Λάρισας. Στην τελετή, που εκκίνησε με την παρέλαση των οχτώ συμμετεχουσών εθνικών ομάδων (Ελλάδα, Αρμενία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Εσθονία Ισραήλ, Λετονία και Μολδαβία), ενώ στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. Παντελής Χατζηιωάννου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισσαίων Κώστας Τζανακούλης και κύριος Jerszy Eliasz εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Αναλυτικά οι χαιρετισμοί:
Παντελής Χατζηιωάννου (Πρόεδρος Ο.Χ.Ε.): «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και ελπίζω να ευχαριστηθούν τους αγώνες του IHF/EHF WOMEN’S CHALLENGE TROPHY 2014. Θέλω επίσης να απευθύνω και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου Κώστα Αγοραστό Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να έρθει αυτή η διοργάνωση στην πόλη της Λάρισας».

Κώστας Αγοραστός (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας): «Αποτελεί τιμή για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Πόλη της Λάρισας η διοργάνωση του IHF/EHF WOMEN’S CHALLENGE TROPHY 2014. Εύχομαι όλοι οι αγώνες να διεξαχθούν με το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και ο καλύτερος να αναδειχτεί νικητής. Εύχομαι σε όλες τις αποστολές καλή διαμονή και να ευχαριστηθούν τους αγώνες».

Κώστας Τζανακούλης (Δήμαρχος Λάρισας): «Καλωσορίζω τις αποστολές των εθνικών ομάδων στην ιστορική πόλη της Λάρισας. Ο Δήμος μας κατέβαλ,ε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθούμε αρωγοί στην προετοιμασία του IHF/EHF WOMEN’S CHALLENGE TROPHY 2014. Η Λάρισα στηρίζει πάντα τον αθλητισμό».

Jerszy Eliasz (Εκπρόσωπος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας): «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Ελλάδα, εν μέσω οικονομικής κρίσης ανέλαβε να διοργανώσει το IHF/EHF WOMEN’S CHALLENGE TROPHY 2014 στην όμορφη πόλη της Λάρισας. Ταυτόχρονα με την τέλεση των αγώνων ως Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία διοργανώνουμε και σχολή διαιτητών καθώς και σεμινάριο προπονητών. Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή και την Ελληνική Ομοσπονδία για τις προσπάθειές τους και εύχομαι στους φιλάθλους να απολαύσουν όμορφο χάντμπολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση