GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ η λεία ανήλικου κλέφτη στα Γιαννιτσά

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 17 και 45 χρόνων, προχώρησαν την Παρασκευή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αστυνομικοί του ...


Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 17 και 45 χρόνων, προχώρησαν την Παρασκευή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός επιπλέον ημεδαπού ηλικίας 58 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, ο 17χρονος αφαίρεσε από την οικία 51χρονης ημεδαπής διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 800 ευρώ περίπου, τα οποία και διέθεσε έναντι χρηματικού ποσού σε ενεχυροδανειστήριο 58χρονου ημεδαπού, στο οποίο εργαζόταν ως υπεύθυνος ο 45χρονος.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση