GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πράγματα στη θέση τους για το εξαφανισμένο(;) Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών

Για να δούμε κάνα 2 παραμέτρους του συγκεκριμένου θέματος: - Σήμερα το κάθε αεροπλάνο διαθέτει άπειρους τρόπους εντοπισμού .... από...


Για να δούμε κάνα 2 παραμέτρους του συγκεκριμένου θέματος:
- Σήμερα το κάθε αεροπλάνο διαθέτει άπειρους τρόπους εντοπισμού .... από gps έως απευθείας αποστολή τηλεμετρικών δεδομένων λειτουργίας σε επίγειους σταθμούς.

- Ένα τέτοιο αεροπλάνο (BOEING 777) ανιχνεύεται πανεύκολα από ραντάρ, δορυφόρους κλπ...κλπ, για λόγους εθνικής ασφάλειας των εκάστοτε κρατών που ίπτανται.

- Οι ηλεκτρονικές συσκευές που διαθέτουν οι επιβάτες (κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες με sim κλπ ) , ακόμα και αν δεν έχουν σήμα μπορούν πανεύκολα να εντοπίσουν τη θέση τους.
Αρα...πάρα πολλοί και ειδικά αυτοί που θέλει κάποιο σύστημα έχουν σπάσει στην μ.........α, κοροδεύοντας τις πλατιές λαϊκές μάζες σχετικά με την εξαφάνιση του αεροπλάνου.
Με άλλα λόγια, από την πρώτη στιγμή, αυτοί που πρέπει να ξέρουν που βρίσκεται το αεροπλάνο... ξέρουν που βρίσκεται.
Επίσης, οι ανωτέρω (που ξέρουν) ξέρουν, όχι μόνο που βρίσκεται το αεροπλάνο, αλλά και γιατί βρίσκεται εκεί (π.χ. αεροπειρατεία). Αυτό ακριβώς δεν θέλουν να ...... μάθεις εσύ .... δηλ. τι ακριβώς συνέβη και ποιοι ευθύνονται.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση