GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aιχμηρή άποψη Βαξεβάνη για τα πολιτικά δρώμενα

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού “Hot Doc” Κώστας Βαξεβάνης, ήταν εξαιρετικά αιχμηρός μέσω του προσωπικού λογαριασμού του...


Ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού “Hot Doc” Κώστας Βαξεβάνης, ήταν εξαιρετικά αιχμηρός μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη... και τη στήριξη την οποία φέρεται να απολαμβάνει από μεγάλα ΜΜΕ. “15% είχε η Ελιά σύμφωνα με τον ΔΟΛ. Τώρα έχει 6% λέει το Ποτάμι . Αυτός ο Σημίτης ότι πιάσει,το κάνει ποσοστό ο Ψυχάρης”, έγραψε με νόημα ο Κώστας Βαξεβάνης.
Ο οποίος συνέχισε, με αιχμές αυτή τη φορά κατά του Θέμου Αναστασιάδη και του “Πρώτου Θέματος”, για το σημερινό αφιέρωμά του στον Σταύρο Θεοδωράκη: “Η χορηγία του Θέμου προς το Ποτάμι, είναι απλώς μια χορηγία επικοινωνίας στην πρώτη σελίδα, ή περιλαμβάνει και μέρος απ τις μαύρες σακκούλες;”.
ysterografa.gr

3 σχόλια

  1. Στο τέλος να δει ο τσουτσουλομύτης κυρ Σταύρος πού θα πάνε τα κοτσιφόπουλά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. μήπως ζηλεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθεί να καταγραφεί επαναστάτης ο Μπαξεβάνης!!! Αφήστε ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ να εκφραστεί. Δεν έχει προλάβει να το κάνει ακόμη. Το πήραν κάποιοι εργολαβία και με τη σκούπα. Λαικισμοί όπως το μπαζωμένο ποτάμι, το ρυάκι, το ξεροπόταμο, σε ποια όχθη του ποταμιού είναι και ένα σωρό άλλες κακίες προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών και οι δηλώσεις αυτές γίνονται μόνον για να προβάλλονται κάποιες πολιτικές ατάκες για να δείξουν στους χαχάνιδες ότι περιχαρακώνεται η στάνη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση