GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο, έκαναν σωματικό ελέγχο για Bitcoins σε επιβάτη αεροδρομίου!

Εδώ και καιρό έχουμε δει μια συνεχιζόμενη επίθεση που γίνετε ενάντια στο ψηφιακό νόμισμα Bitcoin που αποτελεί το νούμερο ένα Cryptocurr...

Εδώ και καιρό έχουμε δει μια συνεχιζόμενη επίθεση που γίνετε ενάντια στο ψηφιακό νόμισμα Bitcoin που αποτελεί το νούμερο ένα Cryptocurrency αυτή την στιγμή.



Αυτό όμως που έγινε πριν λίγες μέρες σε ένα κάτοχο Bitcoin ξεπερνάει κάθε φαντασία και καταντάει γέλιο και φαιδρό.

Σε ένα αεροδρόμιο των ΗΠΑ ένας επιβάτης που ετοιμαζόταν για να επιβιβαστεί σε μια διεθνή πτήση τράβηξε το βλέμμα της TSA (Transportation Security Administration) επειδή φόραγε μια μπλούζα που είχε το λογότυπο "Bitcoin Not Bombs".

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου νόμιζαν ότι ήταν κάτοχος Bitcoins που προήρθε από ξέπλυμα μαύρου χρήματος και του ζήτησαν να του κάνουν έλεγχο γιατί το συνάλλαγμα που μπορεί κάποιος να έχει στις διεθνής πτήσης είναι έως 10 χιλιάδες δολάρια.

Και εδώ ξεκινάει το γέλιο της υπόθεσης, αντί να ψάξουν το laptop του ή το smartphone που είχε για να βρουν τα Bitcoins που είναι ένα ψηφιακό νόμισμα του έκαναν σωματικό έλεγχο, δηλαδή προσπαθούσαν να βρουν πάνω του πραγματικά νομίσματα είτε μεταλλικά είτε χάρτινα με την μορφή του Bitcoin!!!

Τελικά μετά από αρκετή ταλαιπωρία που πέρασε και αφού τον έψαξαν δυο φορές και παραβίασαν αρκετούς από τους κανονισμούς που υπάρχουν τον άφησαν ελεύθερο.

Όπως ήταν φυσικό η ιστορία έχει γνωστή και έκανε ρεζίλι τους υπεύθυνους του TSA που ακόμα δεν έχουν δώσει επίσημη απάντηση για το περιστατικό.

www.technewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση