GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του προεδρείου του Οικονομικού Επιμελητηρίου με τον Καμμένο

Ο Πρόεδρος και το προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συναντήθηκαν σήμερα στη Βουλή με τον Πρόεδρο του κόμματος των...



Ο Πρόεδρος και το προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συναντήθηκαν σήμερα στη Βουλή με τον Πρόεδρο του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.
Ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ε., Κωνσταντίνος Κόλλιας, συζήτησε με τον πολιτικό αρχηγό τα προβλήματα και τα ευρύτερα θέματα, που απασχολούν τους οικονομολόγους, ενώ έγινε και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.
Ο κ. Κόλλιας έθεσε - προς ενημέρωση του κ. Καμμένου - το πάγιο αίτημα του Επιμελητηρίου για συμμετοχή εκπροσώπων του στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, όταν συζητούνται νομοσχέδια με οικονομικό αντικείμενο.
Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεσμεύθηκε για τη στενότερη συνεργασία και επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφθεί σύντομα τα γραφεία του Επιμελητηρίου.
Η σημερινή συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών, που έχει ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τους πολιτικούς αρχηγούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση