GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορώ να αγνοήσω τις εκκλήσεις του λαού»

Ο αρχηγός των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων στρατάρχης Άμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι δήλωσε σήμερα ότι δεν μπορεί να "αγνοήσει" τις...


Ο αρχηγός των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων στρατάρχης Άμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι δήλωσε σήμερα ότι δεν μπορεί να "αγνοήσει" τις εκκλήσεις της "πλειοψηφίας", δηλώνοντας έτσι με τον πλέον σαφή τρόπο ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές, μετέδωσε το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων MENA.
Ο ισχυρός άνδρας της Αιγύπτου από τότε που απέπεμψε τον πρώτο δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας, στις 3 Ιουλίου, διευκρίνισε ότι αναμένονται τις "προσεχείς ημέρες επίσημες διαδικασίες" που αφορούν την υποψηφιότητά του.
Για να μπορέσει να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές για το ανώτατο αξίωμα της χώρας, οι οποίες θα διεξαχθούν φέτος, πρέπει πρώτα να παραιτηθεί από τις θέσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Άμυνας που διατηρεί στη μεταβατική κυβέρνηση την οποία διόρισε ο στρατός και να αποστρατευθεί.
Επικρατεί η πεποίθηση ότι, εφ΄όσον θέσει υποψηφιότητα, ο αλ- Σίσι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Αιγύπτου, της πολυπληθέστερης χώρας του αραβικού κόσμου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση