GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Μου έριξαν λάσπη στον ανεμιστήρα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και για την αθώωση του σχετικά με τα εμβάσματα στο εξωτε...


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και για την αθώωση του σχετικά με τα εμβάσματα στο εξωτερικό τις περιφερειακές εκλογές αλλά και την διπλή υποψηφιότητα της ΝΔ στον δήμο της Αθήνας.

«Ήταν ευχάριστο για μένα η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, μετά από ένα διάστημα κανιβαλισμού», σχολίασε αρχικά ο κ. Κικίλιας σχετικά με την αθώωσή του για τα εμβάσματα στο εξωτερικό και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να αποδείξω ότι οι διαρροές αυτές είχαν πολίτικα κίνητρα. Μου έριξαν λάσπη στον ανεμιστήρα και δεν θέλω να κάνω το ίδιο».

Ήμουν στο πρώτο εγχείρημα του Καλλικράτη για τις περιφερειακές εκλογές. Η μάχη για τον Δήμο της Αθήνας θα είναι πολιτική μάχη. Είναι μια σκληρή και ιδιαίτερη μάχη. Χρειάζεται από τους υποψηφίους πολύ μεγάλη προσπάθεια, πρώτα από όλα να πείσουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει», σχολίασε σε σχέση με τις περιφερειακές εκλογές και πρόσθεσε:

Ο κ. Κουμουτσάκος έχει επιδείξει έργο στην ευρωπαϊκή του θητεία. Πρόκειται για έναν σοβαρό άνθρωπο, όμως θα πρέπει λίαν συντόμως να αφήσει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και να έρθει μόνιμα στην Αθήνα γιατί η μάχη, εδώ γίνεται».

«Είχα μια καλή συνεργασία με τον κ. Σγουρό και αυτό πρέπει να το καταθέσω», είπε ακόμα.

Σε ό,τι αφορά τον Δήμο της Αθήνας, στάθηκε στην διπλή υποψηφιότητα της ΝΔ με τον επίσημο Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον ανεπίσημο, Νικήτα Κακλαμάνη:

«Πονάει τη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή μια διπλή υποψηφιότητα στον Δήμο της Αθήνας. Πολλές φορές, πρέπει να βάζουμε το «εγώ» μας σε δεύτερη μοίρα, όταν μιλάμε για μάχες ιδιαιτέρως σημαντικές.

Είναι μια πολιτική μάχη που θα βγουν κρίσιμα συμπεράσματα. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει η παράταξη να είναι ενωμένη. Δεν βοηθάνε οι δύο υποψηφιότητες. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσει να βρεθεί μια λύση και να υπάρχει μια υποψηφιότητα από τη Νέα Δημοκρατία. Πιστεύω στο ομαδικό παιχνίδι και αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι ένας δύσκολος γρίφος και επειδή έχουν πολιτική σημασία αυτές οι εκλογές, τα αποτελέσματα θα προσμετρηθούν».
http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση