GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αρχοντοχωριάτης» ο Μπουτάρης λέει ο συνυποψήφιός του από το ΣΥΡΙΖΑ

«Αρχοντοχωριάτη» και «δάσκαλο που δίδασκε και λόγο δεν έκρατει» χαρακτηρίζει τον Γιάννη Μπουτάρη σε ανακοίνωσή του ο συνυποψηφιός το...


«Αρχοντοχωριάτη» και «δάσκαλο που δίδασκε και λόγο δεν έκρατει» χαρακτηρίζει τον Γιάννη Μπουτάρη σε ανακοίνωσή του ο συνυποψηφιός του με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, με αφορμή τα όσα ανέφερε για τους «χωριάτες Θεσσαλονικείς».
Την έντονη αντίδραση του κ. Μηταφίδη προκάλεσε η αναφορά του κ. Μπουτάρη ότι “δεν έχουμε αστική νοοτροπία κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα σκουπίδια, τα τραπεζοκαθισματα, από τον τρόπο με τον οποίο παρκάρουμε”.
«Στο χωριό μας λένε “παρ’ τη σκούφια σου και βάρα μας” κύριε Δήμαρχε! Να σου θυμίσουμε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια εσύ είσαι αυτός που διοικεί την πόλη. Η δική σου διοίκηση είναι αυτή που προωθεί την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. Εσύ είσαι ο Δήμαρχος που στηρίζει τον καταστροφικό, για το περιβάλλον και την ζωή των κατοίκων, ΣΜΑ Ευκαρπίας» συνεχίζει στην ανακοίνωση του ο υποψήφιος με το συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη».
Ο κ. Μηταφίδης αναφέρεται και στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων για τα οποία υπενθυμίζει τη δέσμευση Μπουτάρη ότι θα οποία «εξαφάνιζε» ως διοίκηση, «μαζί με τους τόνους σκουπιδιών» και προσθέτει: «σου ζητάμε να δημοσιεύσεις τον αριθμό των αδειών που εκδόθηκαν τον τελευταίο μήνα διοίκησης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, και τον σημερινό αριθμό αδειών».
«Καθαριότητα και ελεύθερα πεζοδρόμια στον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν θα υπάρξουν, αν η διοίκηση του Δήμου δεν επιλέξει να συγκρουστεί με τα τοπικά συμφέροντα, αλλά κυρίως με τις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές. Και εδώ έχεις δίκιο κύριε Δήμαρχε: το ζήτημα είναι ταξικό. Και εσύ απέδειξες ότι δεν συμμερίζεσαι τις ανάγκες και τις αγωνίες του απλού και καθημερινού ανθρώπου. Δύσκολα θα τον συναντήσεις στα μέρη που εσύ συχνάζεις!» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μηταφίδης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση