GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του «Ερρίκος Ντυνάν»

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», που ξεκίνησαν σήμερα 48ωρη απεργία. ...


Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», που ξεκίνησαν σήμερα 48ωρη απεργία.
Οι εργαζόμενοι επιδίωξαν να συναντηθούν με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις σχετικά με το νοσοκομείο μετά την τοποθέτηση νέου Δ.Σ. από το Ειρηνοδικείο, όμως από το υπουργείο Υγείας ενημερώθηκαν πως δεν υπάρχει δυνατότητα να συναντηθούν με τον υπουργό σήμερα ή αύριο.

Το Σωματείο των εργαζομένων έχει προγραμματίσει για αύριο πορεία και συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στις 11.30 το πρωί.
Επίσης, σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε αποκλεισμό εισόδου στο νοσοκομείο της διοίκησης και της διαχειριστικής Ομάδας, εάν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη δεν δοθεί έστω και μια προκαταβολή από τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση