GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πίσω από τις… κάλτσες έκρυβε λαθραία τσιγάρα!

Οι κάλτσες που κρατούσε στα χέρια του και υποτίθεται πως διέθετε προς πώληση για να μη δίνει στόχο, δεν στάθηκαν ικανές να παραπλανή...


Οι κάλτσες που κρατούσε στα χέρια του και υποτίθεται πως διέθετε προς πώληση για να μη δίνει στόχο, δεν στάθηκαν ικανές να παραπλανήσουν τους άνδρες της Άμεσης Δράσης που εντόπισαν τον αλλοδαπό μικροπωλητή στη λαϊκή αγορά και κατάλαβαν πως έκρυβε κάτι ύποπτο.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 51χρονο Πακιστανό παρά τις διαμαρτυρίες του ότι πωλούσε μόνο κάλτσες και άνοιξαν το σακίδιο που είχε περασμένο στον ώμο του. Μέσα, ανακάλυψαν 125 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών, κανένα από τα οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη και στις τσέπες του κατασχέθηκαν 392 ευρώ ως προερχόμενα από τη διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία, ενώ τα πακέτα που κατασχέθηκαν εστάλησαν στο Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών υπέρ του δημοσίου.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΤΙΜΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ, μην τολμήσετε και δώσετε το Ελληνικό και την παραλιακή ζώνη της Αθήνας σε Τούρκους επιχειρηματίες, δηλαδή στο Τούρκικο κράτος, όπως κάματε με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και το Μικρολίμανο, την Αρχαία Μουνιχία στον Πειραιά όπου ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ .
    ΑΤΙΜΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ;
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!
    Η ΣΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΈΒΓΑΛΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ! ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.
    ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ.
    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση