GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτέλους… ΠΑΟΚ

Ξέσπασμα χαράς στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο πήρε μία νίκη με πολλαπλά οφέλη απέναντι...


Ξέσπασμα χαράς στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο πήρε μία νίκη με πολλαπλά οφέλη απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1). Αφενός μεν παρέμεινε ισόβαθμος με τον Ατρόμητο στη δεύτερη θέση διατηρώντας το προβάδισμα ενός βαθμού από Παναθηναϊκό και Αστέρα στην ειδική βαθμολογία που θα ίσχυε αν άρχιζαν τώρα τα play offs. Αφετέρου δε πήρε μία τονωτική ένεση αυτοπεποίθησης εν όψει των έξι τελευταίων αγωνιστικών, αλλά προπαντός των ημιτελικών του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό σε ημερομηνίες που θα εξαρτηθούν από τη ρεβάνς των Πειραιωτών με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκαν απελευθερωμένοι, αγωνιστικά και ψυχολογικά, στη μετα-Στέφενς εποχή. Είχαν εξαιρετική απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και απαράμιλλο πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κυριάρχησαν απέναντι στον Ολυμπιακό, που είχε μόλις μία τελική προσπάθεια εντός εστίας και σκόραραν, και δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ του Ρομπέρτο. Όσο για τις «φωνές» των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία, από πλευράς ΠΑΟΚ απάντησαν με ανακοίνωση τονίζοντας πως έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Αθανασιάδη, να είχε αποβληθεί ο Σαλίνο για χειρονομία προς την εξέδρα, αλλά και είχε τιμωρηθεί ο Πέρες για… προσποίηση πως θα πετούσε την μπάλα σε ball boy.
Υπάρχουν και προβλήματα
Δεν είναι όλα… ρόδινα στον ΠΑΟΚ. Από το χθεσινό ματς αποχώρησε λαβωμένος ο Κοστίν Λάζαρ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον προσαγωγό. Ο Ρουμάνος μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και πότε θα επιστρέψει στη δράση. Με προβλήματα αποχώρησαν από το ματς και οι Τζαβέλλας και Βίτορ.
Στο μεταξύ, τέσσερις κάρτες συμπλήρωσαν χθες οι Έργκους Κάτσε και Λούκας Πέρεθ, πράγμα που σημαίνει πως ο Γιώργος Γεωργιάδης καλείται να επιλέξει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος θα λείψουν. Αυτά είναι με Άρη εκτός, ΠΑΣ Γιάννινα εντός, Απόλλων Σμύρνης εκτός και Καλλονή εντός.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση