GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω παπάς»

Την παιδική του επιθυμία να γίνει… ιερέας αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θανάσης Αλευράς. «Ναι, βέβαια, ήθελα να γίνω παπάς...


Την παιδική του επιθυμία να γίνει… ιερέας αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θανάσης Αλευράς.
«Ναι, βέβαια, ήθελα να γίνω παπάς! Τότε το έλεγα πολύ έντονα, έτσι μου λένε. Μπορεί να είχα δει κάποιον δεσπότη και να μου άρεσαν τα άμφια τα πετραχήλια» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν».
Ο ίδιος μίλησε και για τη σχέση του με τον Θεό. «Πιστεύω πολύ, με την έννοια του θείου, την ουσιαστική της θρησκευτικότητας. Διαβάζω γι’ αυτό, προσεύχομαι, σκέφτομαι θετικά. Έχω επαφή και μου αρέσει κατά καιρούς να πηγαίνω στην εκκλησία», ανέφερε.
Όταν ρωτήθηκε αν το χιούμορ και το γέλιο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην καθημερινότητά του, είπε: «Οι μεγάλοι κωμικοί έλεγαν ότι είναι πολύ κλειστοί άνθρωποι, άλλοι λίγο καταθλιπτικοί, τελείως κόντρα. Μου αρέσει και η μοναξιά γιατί με συγκεντρώνει και με οργανώνει, όμως δεν με θεωρώ μοναχικό. Έχω και τα κάτω μου, αλλά νομίζω ότι αυτό έρχεται και λίγο σαν ισορροπία».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση