GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Ενωμένη η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στην αυριανή ψηφοφορία

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένη και υπεύθυνη για την αυριανή ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου, δήλωσε ο αντιπρόεδρο...


Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένη και υπεύθυνη για την αυριανή ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σημείωσε ότι η χώρα μπαίνει στην οριστική στροφή προς την έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο, η ελληνική κοινωνία γίνεται πιο αισιόδοξη και η πραγματική οικονομία αντιδρά θετικά.
Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η Ελλάδα ξαναβγαίνει στις αγορές, με προστατευμένο και σταδιακό τρόπο και μετά το πρωτογενές πλεόνασμα αρχίζει η αποκάσταση αδικιών και η προστασία των ευπαθών ομάδων.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή και τι σηματοδοτεί αυτή ο κ. Βενιζέλος απάντησε: «Το νομοσχέδιο αυτό, στην πραγματικότητα, είναι η συμφωνία που μετά από πολύμηνη και δύσκολη διαπραγμάτευση έγινε με τους πιστωτές και εταίρους μας, δηλαδή με χώρες και οργανισμούς που εκπροσωπεί η Τρόϊκα.
Είναι, όμως, η τελική συμφωνία αυτή. Μπαίνουμε στην οριστική στροφή προς την έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Αυτό οφείλεται στις θυσίες του ελληνικού λαού, το χρωστάμε στους Ελληνες και είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι αλλάζει το οικονομικό κλίμα. Η ελληνική κοινωνία γίνεται πιο αισιόδοξη, έτσι λένε οι έρευνες, η πραγματική οικονομία αντιδρά θετικά κι έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι τώρα, μετά το πρωτογενές πλεόνασμα, αρχίζει η αποκατάσταση αδικιών και η προστασία των ευπαθών ομάδων, αρχίζει η κατανομή των κόπων μας και το κυριότερο επιβεβαιώνεται η βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους, μετά το εντυπωσιακό κούρεμα που έγινε το 2012.
Κι έτσι ξαναβγαίνουμε στις αγορές, με ένα προστατευμένο και σταδιακό τρόπο, αποκτάμε ξανά, στην πραγματικότητα, την αυτονομία μας, την αυτοδυναμία μας, την ισοτιμία μας μέσα στην Ευρώπη.
Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, είναι ενωμένη, υπεύθυνη, σηκώνει ένα τεράστιο βάρος, αξίζει μεγάλη τιμή στους βουλευτές που σηκώνουν το βάρος αυτό και τώρα σχεδιάζουμε την επόμενη φάση γιατί όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και γιατί στην τελική ευθεία πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και το χαμένο έδαφος».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Το πολυνομοσχέδιο διαλύει εκλογικά τη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ! Όποιοι ψηφίσουν το νέο ληστρικό νομοσχέδιο, σε συνδυασμό με τους φόρους και τα χαράτσια, είναι τελειωμένοι πολιτικά. Εδώ θα φανούν όσοι έκαναν κωλοτούμπα και θέλουν να στηρίξουν την καταρρέουσα εκλογικά συγκυβέρνηση.

    Το νομοσχέδιο αυτό, σε συνδυασμό με τα εκκαθαριστικά των εισοδημάτων και των ακινήτων, καταποντίζετ τη ΝΔ κάτω από 10% και τις συνιστώσες της ( ΕΛΙΑ, Ποτάμι ) κάτω από 4%, και τη Δημάρ- Λάος κάτω από 1,5 %.

    Η σημερινή Δημοκρατία αναφέρεται στη φορολογική ΚΟΛΑΣΗ που περιμένει τους Έλληνες. Γι' αυτό πρέπει να τους τιμωρήσουμε στις κάλπες σκληρά, Οχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, όχι ψήφο στους εκλεκτούς αυτών που μας χρεοκόπησαν. Όχι ψήφο σε Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο, Κακλαμάνη, Όχι ψήφο σε Σγουρό και Κουμουτσάκο, όχι ψήφο σε Μπουτάρη και Καλαφάτη, όχι ψήφο σε Ιωαννίδη, Τζιτζικώστα, Μπόλαρη, γενικά ΟΧΙ σε υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) που προέρχονται από τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ, Ποτάμι, Δημάρ. Να μην πάνε στο β' γύρο. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς που λεηλατούν την Ελλάδα από το 1981 και εντεύθεν. Μαυρίστε τους στις κάλπες. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλετε στα άνεργα εγγόνια σας και στα διαλυμένα από τη κρίση παιδιά σας. ΟΧΙ στη ΝΔ, ΟΧΙ στην Ελιά, ΟΧΙ στο Ποτάμι, ΟΧΙ στη Δημάρ, ΟΧΙ στο Λάος. Καμία ψήφος στους εκλεκτούς τους σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ψηφίστε εκείνους που έχουν περισσότερες πιθανότητες να τους προσπεράσουν και να τους αποκλείσουν από το β' γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση