GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απειλεί» τον Πούσκας ο Ρονάλντο

Στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Π...

Στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κατάφερε να ξεπεράσει τον θρυλικό Ούγκο Σάντσες και πλέον ετοιμάζεται να περάσει έναν άλλον μύθο των «μερένχες», τον Φέρεντς Πούσκας, στον αυριανό αγώνα με την Σάλκε για τους «16» του Champions League.

Ο Ούγγρος είχε καταφέρει να πετύχει 242 γκολ σε 261 αγώνες με τη φανέλα της «βασίλισσας», έχοντας κατά μέσο όρο 0,93 τέρματα ανά αγώνα.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος άσος έχει σκοράρει 240 φορές σε 235 συμμετοχές και, μάλιστα, έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο από όλους τους παίκτες της ομάδας (1,02 γκολ ανά ματς).

Εφόσον ο Ρονάλντο ξεπεράσει και τον Πούσκας, θα βρεθεί στην τέταρτη θέση του σχετικού πίνακα και θα έχει τους Σαντιγιάνα (290 γκολ), Ντι Στέφανο (307) και Ραούλ (323) μπροστά του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση