GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΑΝΕΞ: Δωρεά εξοπλισμού στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών

Δωρεάν εξοπλισμό στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που περιλαμβάνει ειδικές πιστολοθήκες, γεμιστήρες, φακούς κα...


Δωρεάν εξοπλισμό στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που περιλαμβάνει ειδικές πιστολοθήκες, γεμιστήρες, φακούς και ένδυση για επιχειρήσεις υψηλού κινδύνου, παραχώρησε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της μονάδας στον Άγιο Κοσμά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο γγ της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης χαιρέτισε την προσφορά του κ. Γιαννακόπουλου, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες είναι αξιέπαινες και αποδεικνύουν, εμπράκτως, το σεβασμό στο ρόλο και την αποστολή του Λιμενικού Σώματος και ιδίως του επίλεκτου Σώματός του, αυτού της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση