GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σταϊνμάγερ προειδοποιεί τη Ρωσία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση στην Ουκρανία είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη...


Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση στην Ουκρανία είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη» και κάλεσε τη Ρωσία να να παύσει να παραβιάζει την εθνική κυριαρχία της Ουκρανίας και την εδαφική της ακεραιότητα.
«Είναι επειγόντως απαραίτητο όλοι εκείνοι που ευθύνονται να παύσουν να προχωρούν σε περαιτέρω ενέργειες που μπορούν να γίνουν αντιληπτές μόνο ως μία πρόκληση» τόνισε ο Σταϊνμάγερ σε μία ανακοίνωση.
«Ο,τιδήποτε άλλο θα οδηγούσε σε μία κλιμάκωση με αβέβαιες, πιθανόν δραματικές επιπτώσεις».
Ο Σταϊνμάγερ υπογράμμισε επίσης ότι η Ρωσία δεν έχει δικαίωμα να αναπτύσσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις στο ουκρανικό κυρίαρχο έδαφος πέρα των ορίων που ορίζει η συνθήκη του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Πηγή: www.real.gr

2 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.....ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει ο Σταϊνμάγερ, ο εκπρόσωπος της χώρας που αιματοκύλισε την οικουμένη σε δύο παγκόσμιους πολέμους, "ότι η κατάσταση στην Ουκρανία είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη» και κάλεσε τη Ρωσία να να παύσει να παραβιάζει την εθνική κυριαρχία της Ουκρανίας" !
    Άντε ρε... Σοβαρά μιλάς;
    Θέλω να έρθει, επθτέλους και η ώρα των Γερμανών, να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.
    Έστιν δίκης οφθαλμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση