GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρίνιο: Τον προσήγαγαν για τη μούτζα στην εξέδρα των επισήμων

Για άλλη μία χρονιά δεν έλειψαν τα ευτράπελα κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο η ...


Για άλλη μία χρονιά δεν έλειψαν τα ευτράπελα κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός 56χρονου. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 56χρονος κατά την παρέλαση προχώρησε προς την εξέδρα των επισήμων και όταν έφτασε μπροστά τους τούς μούτσωσε με αποτέλεσμα να προκληθεί αμηχανία. Έπειτα από την χειρονομία του γύρισε πίσω προκειμένου να φύγει, αλλά επενέβη η αστυνομία. Ανάμεσα στους επισήμους ήταν ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα.
Ο 56χρονος στην αστυνομία υποστήριξε ότι έχασε την ψυχραιμία του καθώς η οικογένεια του αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο ίδιος είναι άνεργος.

Οι μικροεντάσεις δεν έλειψαν και από το Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με το cretapost.gr, λίγο πριν την παρέλαση ένας κάτοικος, που ήταν πίσω από τα κάγκελα, άρχισε να φωνάζει προς τους επισήμους για την κακή οικονομική κατάσταση που έχει επέλθει η Ελλάδα και όλα τα νοικοκυριά. Ο ίδιος εκτός από τα οικονομικά προβλήματα που έχει πρέπει επίσης να χειρουργηθεί άμεσα καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, κατέβηκε από την θέση των επισήμων και τον πλησίασε για να καταλάβει τι ήταν τα χαρτιά που κρατούσε.
Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και άρχισε η παρέλαση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω εντάσεις και επεισόδια.

Αναστάτωση προκλήθηκε, ακόμη, και κατά την διάρκεια της παρέλασης στα Τρίκαλα. Όλα έγιναν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, όταν μία πρωτοετής της Σχολής Μόνιμων Αξιωματικών αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η νεαρή κοπέλα, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την Στέλλα Ντούβλη, νοσηλεύτρια και σύζυγο του βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Ταμήλου και με την χορήγηση μίας καραμέλας η νεαρή βρήκε τις αισθήσεις της.
Την ίδια ώρα παράπονα για τις παρελάσεις με… κάγκελα εκφράστηκαν στον Βόλο χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν εντάσεις ή επεισόδια.
Αυτός ήταν ο λόγος που η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, η οποία βρέθηκε στην Κοζάνη για να παρακολουθήσει την παρέλαση, αποφάσισε να κατέβει από την εξέδρα των επισήμων.
«Αρνούμαι να βρίσκομαι σε εξέδρες όταν οι πολίτες που εκπροσωπώ βρίσκονται πίσω από κάγκελα» έγραψε η ίδια στο Twitter της ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία.
Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. μιλώντας στο kozanimedia αναφορικά με τους λόγους αυτής της κίνησης της είπε: «Δε θέλω να είμαι με όλους αυτούς εκεί πάνω. Ανέβηκα για λίγο από σεβασμό στον μητροπολίτη».

Από την άλλη, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και στη Χαλκίδα, όπου την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Σύμφωνα με το eviazoomblogspot.gr, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν περικυκλωμένος από την προσωπική του ασφάλεια και δεκάδες αστυνομικούς, ενώ μετά την παρέλαση φυγαδεύτηκε.

Στην Θεσσαλονίκη, τέλος, σύμφωνα με το seleo.gr, ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», αποχώρησε από την κεντρική μαθητική παρέλαση του δήμου Θερμαϊκού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όταν διαπίστωσε ότι στο χώρο των επισήμων, παρίστατο και εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής».
Όταν ο κ. Κουζινόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δήμαρχο Θερμαϊκού για την παρουσία του Χρυσαυγίτη βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνη Γρέγου, στο χώρο των επισήμων ο δήμαρχος κ. Γιάννης Αλεξανδρής απάντησε ότι από το δήμο δεν προσκλήθηκαν ούτε κόμματα, ούτε βουλευτές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση