GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βυθίστηκε» στο πένθος η εκπαιδευτική κοινότητα των Τρικάλων

Άλλος ένας αιφνίδιος και πρόωρος θάνατος, βυθίζει στην θλίψη την πόλη των Τρικάλων. Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σήμερα λίγο ...


Άλλος ένας αιφνίδιος και πρόωρος θάνατος, βυθίζει στην θλίψη την πόλη των Τρικάλων.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σήμερα λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι βρέθηκε νεκρός στην οικία του, ο 55χρονος Τρικαλινός Δάσκαλος Νίκος Δήμου, ο οποίος υπηρετούσε στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, τοποθετημένος στο ολοήμερο Σχολείο και ήταν μέλος της Μουσικής Ομάδας των Δασκάλων στα Τρίκαλα.

Ο 55χρονος, δεν είχε εμφανιστεί σήμερα στο Σχολείο όπου δίδασκε με αποτέλεσμα αυτό να ανησυχήσει τον Διευθυντή, Ιωάννη Κοκκόρα, ο οποίος επικοινώνησε με την σύζυγο του εκλιπόντος, συνταξιούχο Δασκάλα, που βρισκόταν στην Πτολεμαΐδα και στην συνέχεια μαζί με συνάδελφό του πήγαν στην οικία του.

Εκεί αφού δεν πήραν σημάδια ζωής από το εσωτερικό της οικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην συνέχεια με την συνδρομή κλειδαρά ανοίχτηκε η οικία, μέσα στην οποία βρήκανε τον άτυχό Δάσκαλο, νεκρό στο κρεβάτι του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 55χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Φώς» στα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 55χρονου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο εκλιπών, ο οποίος ήταν από την Διάβα Καλαμπάκας και διέμενε μόνιμα στα Τρίκαλα αφήνει πίσω την σύζυγό του Δέσποινα και 2 ενήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση