GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλώνει ο κατάλογος των διαφωνούντων

Μέρα με την μέρα αυξάνεται ο αριθμός των βουλευτών που αντιδρούν για τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου που αφορούν το γάλα και τα φαρμακε...


Μέρα με την μέρα αυξάνεται ο αριθμός των βουλευτών που αντιδρούν για τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου που αφορούν το γάλα και τα φαρμακεία.
Μέχρι στιγμής 10 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και ο Α. Λοβέρδος από την «Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα» έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσουν τα επίμαχα άρθρα.
Στο παρασκήνιο υπάρχουν έντονες διαβουλεύσεις στα στρατόπεδα των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης προκειμένου να βρεθούν τρόποι για να κατευνάσουν τις αντιδράσεις.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ανοικτό μέτωπο του γάλακτος. «Στο θέμα του γάλακτος συνεχίζεται η διαμόρφωση της πρότασης και θα ενημερωθούν πλήρως οι βουλευτές. Η εκτίμησή μας, αν θέλετε προσωπικά η βεβαιότητά μου, είναι ότι μόλις ενημερωθούν πλήρως για όλες τις πτυχές δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.

Από τη ΝΔ διαφωνούν
Μ. Χαρακόπουλος
Γ. Βλάχος
Ι. Τζαμτζής
Αλ. Κοντός
Αν. Μαρίνος
Γ. Στύλιος
Γ. Καλαντζής (Φαρμακεία)

Από το ΠΑΣΟΚ
Θ. Μωραΐτης
Μιχ Κασσής
Ν. Σηφουνάκης

«Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα»
Α. Λοβέρδος

Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση