GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΑΝ: Περιορισμένες οι αλλαγές στις ρυθμίσεις για το γάλα

Δεν αποκλείονται οι συναντήσεις με βουλευτές για ενημέρωση σε ό,τι αφορά στις αλλαγές που προωθούνται στην αγορά γάλακτος και ή...



Δεν αποκλείονται οι συναντήσεις με βουλευτές για ενημέρωση σε ό,τι αφορά στις αλλαγές που προωθούνται στην αγορά γάλακτος και ήδη έχουν γίνει κάποιες τέτοιες επαφές, σχολίασε σήμερα στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «υπάρχει συμφωνία με την τρόικα και τα περιθώρια κινήσεων και τροποποιήσεων είναι περιορισμένα».

Το ίδιο στέλεχος ανέφερε την εκτίμησή του ότι θα καμφθούν διαφωνίες όταν έρθουν οι τελικές διατάξεις στη Βουλή, διότι οι διαφωνούντες θα καταλάβουν την ουσία της ρύθμισης.
«Είναι συντριπτικό πλεονέκτημα το γάλα ημέρας και το ελληνικό σήμα, που δίνει τη δυνατότητα να ενισχυθούν οι Έλληνες αγελαδοτρόφοι, έστω και αν είναι κατά τι ακριβότερο» σχολίασε επίσης το ίδιο στέλεχος.

Για τα ταξί, ανέφερε ότι οι εντυπώσεις δεν στηρίζονταν στην πραγματικότητα, ενώ σημειώνεται ότι ο νόμος 4070 είναι πρόσφατος και πουθενά τα ταξί δεν είναι πλήρως απελευθερωμένα.
Η διάταξη θα είναι τροποποιητική του Νόμου 4093 προβλέποντας ότι:
- Θα επιτρέπονται αυτοκίνητα με οδηγό και κάτω των 1.500 κ.ε.
- Θα μειώνει τη μίσθωση το λιγότερο σε 6 ώρες (από 12 σήμερα).
- Θα επιτρέπεται το limo-service και στα δευτερεύοντα ξενοδοχειακά καταλύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση