GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φοβερό να κερδίζεις τον Ολυμπιακό»

Για το πώς ξεκίνησε το μπάσκετ, την έφεσή του στην άμυνα, τη λατρεία του στις τάπες και το συναίσθημα να κερδίζει τον Ολυμπιακό μίλη...


Για το πώς ξεκίνησε το μπάσκετ, την έφεσή του στην άμυνα, τη λατρεία του στις τάπες και το συναίσθημα να κερδίζει τον Ολυμπιακό μίλησε ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Στεφάν Λάσμε, στο Weekly Show της Ευρωλίγκας, ενώ υποκλίθηκε στον κόσμο του «τριφυλλιού».
«Ήρθαν και με βρήκαν όταν πήγαινα σχολείο για να παίξω μπάσκετ. Έτσι ξεκίνησα… Νιώθω αμυντικός παίκτης και όχι επιθετικός. Νομίζω ότι ελάχιστοι παίκτες κοιτούν πρώτα την άμυνα κι έπειτα την επίθεση. Η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη που έχω ζήσει. Πολύ άνετη, χαλαρή και με πολύ καλούς ανθρώπους», ανέφερε αρχικά ο γκαμπονέζος άσος, ενώ σχετικά με τα ματς με τον Ολυμπιακό είπε πως «είναι φοβερό το συναίσθημα να κερδίζεις τον Ολυμπιακό. Είναι από τα παιχνίδια που όλοι θέλουν να παίζουν και να παίζουν καλά».
Ερωτηθείς το αν προτιμά τα καρφώματα ή τις τάπες, ήταν σαφής: «Τάπα, τάπα, τάπα! Πολλοί αθλητές καρφώνουν αλλά λίγοι μπλοκάρουν. Νιώθεις εκπληκτικά όταν κάνει μια εντυπωσιακή τάπα. Η τάπα είναι θέμα τάιμινγκ. Πρέπει να πηδήξεις σε σωστό χρόνο για να βγει καλή η φάση. Όταν ήμουν μικρός ένιωθα να είμαι καλός σε αυτό επειδή πηδάω ψηλά. Όμως, και το κάρφωμα σε κάνει να νιώθεις ωραία ειδικά όταν έχεις στην ομάδα ένα καλό πασέρ όπως ο Διαμαντίδης που σου δίνει την μπάλα τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος».
Τέλος, ο Στεφάν Λάσμε αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Είναι φοβερή η ενέργεια που σου δίνει ο κόσμος. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που εξαιτίας αυτής της ενέργειας έχουμε κερδίσει παιχνίδια και χαιρόμαστε να παίζουμε γι” αυτούς».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση