GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μας βοήθησε η Παναγιά!»

Στην υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά και την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ξάνθη στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τ...


Στην υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά και την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ξάνθη στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, μίλησε για την βαθμολογική σημασία της νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσεις τους Ακρίτες για την φιλοξενία τους.
Αναλυτικά:
«Σήμερα παίζαμε όλη τη χρονιά. Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Ήθελε τη νίκη και η ξανθιώτικη ομάδα και γι’ αυτό ήταν πολύ δύσκολη η νίκη μας. Κάναμε μία υπερπροσπάθεια καθώς εδώ και 10 μέρες όλη η ομάδα ήταν άρρωστη με πυρετό. Ήρθαμε στην Ξάνθη από το Σάββατο για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Δεν κάναμε προπονήσεις αλλά αποκατάσταση. Και το ότι βρήκε η ομάδα κουράγιο για να πάρει τη νίκη είναι κάτι μεγάλο.
Μας βοήθησε η Παναγιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Έμειναν 13 μέρες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από την αρχή της χρονιάς αυτή ήταν η πρώτη 2η σερί νίκη. Όλα τα παραπάνω κάνουν σημαντική την επιτυχία μας αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία την Ξάνθη το διάστημα που είμαστε στην Ξάνθη. Τους ευχαρίστησα κατ’ ιδίαν και ήθελα να το κάνω και δημόσια. Είναι ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο που το ζηλεύουν ακόμη και ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα, όλα θα τελειώσουν καλά».
Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Ρε ανεγκέφαλα σώματα της ψωλής σας το χαβά είχε η Παναγία; Θα προτιμούσε να ξύσει το μουνί της παρά να ασχοληθεί με τις ποδοσφαιρικές δολοπλοκίες σας ζώα που αποκοιμίζετε το πόπολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση