GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φυγόποινη αλλοδαπή εξακολουθούσε να ξαφρίζει τους πάντες…

«Καπνός» είχε γίνει μετά την καταδίκη της σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών από το Β΄ Τ...


«Καπνός» είχε γίνει μετά την καταδίκη της σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών από το Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μια 33χρονη Βουλγάρα, καθώς δεν ήταν διατεθειμένη να πάει στη φυλακή αλλά ούτε και να σταματήσει τις κλοπές!
Ωστόσο, ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Κατερίνη, απέδειξε και ότι σε βάρος της εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση, αλλά και ότι λίγο νωρίτερα είχε κλέψει 105 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα από την τσάντα μιας 32χρονης! Πάνω της βρέθηκαν 175 ευρώ από τα οποία τα 105 αποδόθηκαν στο θύμα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή της και σε άλλες κλοπές.
*** Σχεδόν δυο χρόνια μετά την εισβολή του στο σπίτι ενός 69χρονου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Βοιωτίας, που έγινε στις 4 Ιουνίου του 2012, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δράστη. Πρόκειται για έναν 32χρονο Αλβανό που είχε τρυπώσει στο σπίτι από το ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας και είχε αρπάξει μικρό χρηματικό ποσό, δύο κινητά και πλήθος κοσμημάτων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση