GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χρυσή Αυγή διέγραψε τον βουλευτή Μπούκουρα

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής τέθηκε ο βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον γραμματέα της ...

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής τέθηκε ο βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Πολύβιο Ζησιμόπουλο.
Η απόφαση αυτή έρχεται μία ημέρα μετά την από κοινού διάψευση ανεξαρτητοποίησής του.
Η Χρυσή Αυγή καλεί τον Στάθη Μπούκουρα "να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του".
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για "βρώμικο πόλεμο της ανθελληνικής εξουσίας, που δεν πτοεί τη Χρυσή Αυγή" και αναφέρεται ότι "οι βουλευτές θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενωμένοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες".
"Στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες μένουν όσοι μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος. Είμαστε πρώτοι στη συνείδηση των Ελλήνων, γι΄ αυτό μας πολεμούν με τόσο βρώμικα μέσα, με δωροδοκίες, με απειλές προφυλακίσεων όλων των βουλευτών.
Ο Μάιος όμως έρχεται και τότε θα μιλάμε με άλλους όρους με όλους αυτούς που προδίδουν την Ελλάδα", σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ....ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση