GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα παντρευτώ αν αποφασίσω να κάνω παιδί»

Για τον ιδανικό γάμο, το νυφικό της, αλλά και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχαλόπουλο μίλησε η Αθην...

Για τον ιδανικό γάμο, το νυφικό της, αλλά και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχαλόπουλο μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της.
«Έχω συνδέσει το γάμο με την δημιουργία οικογένειας, οπότε η μόνη πιθανότητα να παντρευτώ είναι αν αποφάσιζα να αποκτήσω παιδί», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ». Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να παντρευτώ σε κλειστό κύκλο, με λίγους αγαπημένους φίλους και όχι με ανθρώπους που θα έπρεπε τυπικά να καλεστούν. Το ιδανικό σκηνικό θα ήταν σε ένα νησί, σε ένα ξωκλήσι που θα είναι στη θάλασσα και μετά το Μυστήριο να φορέσουμε όλοι τα μαγιό μας και η βραδιά να εξελιχθεί σε ένα τρελό beach party».
Όσο για το νυφικό της, θα ήθελε, όπως είπε, να είναι πολύ απλό, σε αρχαιοελληνικό στυλ και αντί για πέπλο ίσως να έβαζε στα μαλλιά της ένα στεφανάκι από λουλούδια.
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχαλόπουλο. «Ήξερα ότι θα δημοσιευτούν, γιατί βγαίνοντας από το μαγαζί είχα δει ότι υπήρχαν φωτογράφοι. Ήμουν προετοιμασμένη», είπε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση