GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αφιέρωση του ΜακΚόναχι στον πατέρα του: Βλέπει από ψηλά με το εσώρουχο και μια μπύρα

Είναι αναμφίβολα ο μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς. Είχε να αντιμετωπίσει εξίσου δυνατές ερμηνείες, αλλά έγινε ο λόγος να αναρωτιέτα...


Είναι αναμφίβολα ο μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς. Είχε να αντιμετωπίσει εξίσου δυνατές ερμηνείες, αλλά έγινε ο λόγος να αναρωτιέται και πάλι ο Ντι Κάπριο γιατί δεν πήρε Όσκαρ. Ο Μάθιου ΜακΚόναχι πήρε το βραβείο Α΄Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του Ρον Γούντρουφ και απευθύνθηκε από σκηνής στον πατέρα του που πέθανε πριν από 22 χρόνια την ώρα που έκανε σεξ με την μητέρα του ΜακΚόναχι!
«Πάω στοίχημα ότι με βλέπει από τον παράδεισο φορώντας μόνο το εσώρουχο και με μια μπύρα στο χέρι και σίγουρα θα χορεύει…σε σένα μπαμπά που μου δίδαξες πως να γίνω άντρας» ξεκίνησε ο Μάθιου ΜακΚόναχι και στράφηκε στην απαστράπτουσα μητέρα του τιμώντας την για όλα όσα του έμαθε, να σέβεται δηλαδή πρώτα τον εαυτό του για να μπορεί να σεβαστεί και τους άλλους.
Ο πατέρας του Μάθιου, ο Τζέιμς ΜακΚόναχι ήταν πρώην παίχτης του NFL και είχε μια σχέση πάθους με την Κέι, αφού παντρεύτηκαν και χώρισαν 3 φορές, για να πεθάνει στην αγκαλιά της, ένα πρωινό της Δευτέρας που έκαναν σεξ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την πορεία του προς την σκηνή ο ΜακΚόναχι δέχτηκε ένα θερμό εναγκαλισμό από τον Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς, ενώ μόλις κατέβηκε έδωσε ένα μεγάλο φιλί στην γυναίκα του Καμίλα Άλβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση