GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με σοκαριστική δήλωση της Λαγκάρντ: "Μόνο το ΔΝΤ και οι Ναζί πέτυχαν πρωτογενές πλεόνασμα στην Ελλάδα!"

Η διευθύντρια του ΔΝΤ έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο δίκτυο ABC και ξεστόμισε το απίστευτο που βλέπετε στο βίντεο. Ότι ...


Η διευθύντρια του ΔΝΤ έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο δίκτυο ABC και ξεστόμισε το απίστευτο που βλέπετε στο βίντεο.
Ότι η Ελλάδα έχει επιτέλους πρωτογενές πλεόνασμα όπως είχε επί Γερμανικής Κατοχής που πέθαιναν οι Έλληνες απ' τη πείνα.

2 σχόλια

  1. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυρα-Κατινα4 Μαρ 2014, 8:57:00 μ.μ.

    6:45
    -----

    τα ειπες, σχεδον, ΟΛΑ!

    Μπραβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση