GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόβλημα με Πλατέλλα στην ΑΕΚ

Ένα ακόμη σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ. Μετά τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, η «Ένωση» όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί χωρίς ...


Ένα ακόμη σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ. Μετά τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, η «Ένωση» όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί χωρίς και τον Βαγγέλη Πλατέλλα στον αγώνα με τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ (16:00).
Ο τρίτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ των «κιτρινόμαυρων» ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση, η κατάστασή του δεν παρουσίασε βελτίωση και όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός ενδεκάδας για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής.
Λογικά τις θέσεις των ακραίων επιθετικών θα πάρουν οι Γροντής και Πόποβιτς, ενώ πιθανώς να μείνει εκτός ο Τσιρίλο για να είναι διαθέσιμος ο Ράμα ώστε να υπάρξει μία ακόμη επιλογή μεσοεπιθετικών. Υπενθυμίζεται πως πέραν του Ντακόλ δεν υπάρχει άλλος κλασικός φορ, αφού νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Τσεβάς, Θαναηλάκης και Τζάθας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση