GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει η Αθηνά Οικονομάκου

Γενικά προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της, αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται. Πρόκειται για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία β...

Γενικά προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της, αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται. Πρόκειται για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματία Φίλιππου Μιχόπουλου.
Άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού μιλούν για το νέο hot ειδύλλιο της πόλης.
Σύμφωνα με τη Real News, φίλοι της δηλώνουν: «Ποτέ δεν έχουμε δει την Αθηνά τόσο ερωτευμένη, και προσθέτουν: «Με το που γίνεται διάλλειμα από τα γυρίσματα τρέχει εκτός στούντιο και μιλά τρυφερά με τον αγαπημένο της μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη στιγμή.
Ακόμα και στο θέατρο, ο Νίκος Μουτσινάς δεν σταματά να την πειράζει λέγοντάς της: «Κι άλλοι αγάπησαν, αλλά δεν έκαναν έτσι».
Ωστόσο, η Αθηνά δεν κρύβεται πια και συχνά ο σύντροφός της πάει και την παίρνει από το θέατρο για να πιούνε ένα χαλαρό ποτάκι ή να πάνε για φαγητό.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση